Iberogast®: Neka vam priroda pomogne.

Iberogast® - Biljni lijek

Strogo reguliran proizvodni proces od polja do bočice čini Iberogast® učinkovitim lijekom visoke kvalitete u koji se možete pouzdati za ublažavanje probavnih smetnji.

Ogromno polje puno bijelog cvijeća.

Doziranje i način uporabe lijeka Iberogast®

Osim ako Vam liječnik nije drugačije propisao, Iberogast® se preporučuje uzimati do tri puta na dan. Iberogast® uzmite tako da ga razrijedite u malo tekućine (npr. vode, čaja ili soka) i popijete prije ili tijekom obroka.

Lijek treba protresti prije uporabe!

  • Odrasli i adolescenti stariji od 12 godina trebaju uzeti 20 kapi u jednoj dozi
  • Djeca u dobi od 6 do 12 godina trebaju uzeti 15 kapi u jednoj dozi.

Iberogast® se ne smije primjenjivati u djece mlađe od 6 godina.

Iberogast® možete uzimati dokle god Vam je potreban. To ovisi o težini i trajanju Vaših tegoba. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako se nakon sedam dana neprekidne primjene lijeka Iberogast® akutni simptomi ne ublaže, ako se pogoršaju ili ukoliko se pojave novi simptomi. U uputi o lijeku pročitajte više o mjerama opreza i mogućim nuspojavama.

Žena u crvenom džemperu kupuje Iberogast od farmaceuta u ljekarni.

Vaša pitanja o lijeku Iberogast®

Imate pitanje o lijeku Iberogast®? Pogledajte dio s čestim pitanjima kako biste doznali više.

Čovjek čita o lijeku Iberogast na tabletu.

Naše nasljeđe

Iberogast® ima dugu povijest. Istražili su ga i razvili znanstvenici krajem 1950-ih, a na tržište je prvi put stavljen u Njemačkoj početkom 1960-ih.7 Ubrzo je postao brzo i učinkovito rješenje za ublažavanja probavnih smetnji.1,2

Stara pakiranja lijeka Iberogast tijekom godina

Što kažu ispitivanja

Djelotvornost Iberogasta dokazana u nizu kliničkih ispitivanja, koja su potvrdila da je Iberogast® učinkovit i brz lijek za veći broj probavnih smetnji.2,4

Dostupan je na tržištu već više od 60 godina.7

Gastroenterolog daje bolesniku dijagnozu

Proizvodnja lijeka Iberogast®

Glavni sastojak lijek Iberogast® ljekovita je biljka zvana Iberis amara; prema njoj je Iberogast® i dobio ime. Samo polja biljke Iberis amara zauzimaju površinu veću nego deset nogometnih igrališta, a nalaze se na području njemačkog grada Darmstadta. Biljke se ubiru u optimalno vrijeme svake godine, a zatim se odmah brzo zamrzavaju kako bi se očuvale njihove dragocjene djelatne tvari.

3 znanstvenici govore o sastojcima lijeka Iberogast prilikom gledanja slike biljaka na zaslonu.