PUTOVANJE S LIJEKOM IBEROGAST®

Ponesite Iberogast® sa sobom

Kada ste na putu, istraživanje novih i fascinantnih lokacija ponekad može biti preveliko uzbuđenje za vaš iritabilni želudac. Možda ćete se zapitati, zašto se moj trbuh muči? Dok putujete, na vaš gastrointestinalni trakt možda će utjecati nepoznati okidači kao što su novi sastojci, jela koja nisu dovoljno zagrijana ili ulična hrana pripremljena u sumnjivim higijenskim uvjetima. Ti čimbenici mogu uzrokovati tegobe sa želucem, osobito ako patite od dijagnosticiranog gastrointestinalnog poremećaja.

Kako možete poštediti svoj želudac neugodnih iznenađenja? Nemojte zaboraviti sa sobom ponijeti svoju putnu ljekarnu koja uključuje Iberogast®. Zahvaljujući sveobuhvatnom pristupu i prirodnoj formulaciji s devet ljekovitih biljnih ekstrakata, Iberogast® pruža brzo i učinkovito olakšanje od više probavnih simptoma istovremeno, na primjer od boli i grčeva u trbuhu, osjećaja težine, mučnine, nadutosti. Osim toga, praktična bočica lijeka Iberogast® lako će naći svoje mjesto čak i u najmanjoj prtljazi.

Zapamtite: kada vaš želudac ide na putovanje, neka sa sobom povede i moć prirode, ponesite Iberogast®.

Iberogast®

Poremećaji u gastrointestinalnom traktu obično ne samo da su iznimno neugodni i povezani s nizom problema, nego nam i često još više otežavaju svakodnevni život. Dobro je da postoji Iberogast®: kombinacija devet ljekovitih biljaka djeluje i na temeljne uzroke i na neugodne simptome.

Sve o lijeku Iberogast®